Page 1 of 1

Software Upgrade

Posted: Sat Oct 27, 2018 8:29 pm
by alietr
We've (well, Robert K S) have done a software upgrade. We're working on a few glitches. Please bear with us.

Re: Software Upgrade

Posted: Sun Oct 28, 2018 3:06 pm
by SweepingDeveloper
I've noticed one of the changes already. Each thread in the listing has a bit more padding.

Re: Software Upgrade

Posted: Sun Oct 28, 2018 3:37 pm
by NoWhammies10
The icons showing "new messages" on the left of each topic have also changed as well. Looks nice.

Re: Software Upgrade

Posted: Mon Oct 29, 2018 1:20 am
by rjaguar3
For multiple-answer polls, the total votes (and the percentages using them) are the total number of options selected, not the number of distinct voters.

Re: Software Upgrade

Posted: Mon Oct 29, 2018 7:56 am
by alietr
rjaguar3 wrote:
Mon Oct 29, 2018 1:20 am
For multiple-answer polls, the total votes (and the percentages using them) are the total number of options selected, not the number of distinct voters.
Still? Robert fixed it and it looks fine to me now.

Re: Software Upgrade

Posted: Tue Oct 30, 2018 12:08 am
by rjaguar3
alietr wrote:
Mon Oct 29, 2018 7:56 am
rjaguar3 wrote:
Mon Oct 29, 2018 1:20 am
For multiple-answer polls, the total votes (and the percentages using them) are the total number of options selected, not the number of distinct voters.
Still? Robert fixed it and it looks fine to me now.
I noticed the issue after voting (when the results were displayed). On reloading the page, the correct percentages were shown. Perhaps it only occurs immediately after voting?

Re: Software Upgrade

Posted: Tue Oct 30, 2018 12:55 am
by seaborgium
rjaguar3 wrote:
Tue Oct 30, 2018 12:08 am
alietr wrote:
Mon Oct 29, 2018 7:56 am
rjaguar3 wrote:
Mon Oct 29, 2018 1:20 am
For multiple-answer polls, the total votes (and the percentages using them) are the total number of options selected, not the number of distinct voters.
Still? Robert fixed it and it looks fine to me now.
I noticed the issue after voting (when the results were displayed). On reloading the page, the correct percentages were shown. Perhaps it only occurs immediately after voting?
I remember this being the case the last time the polls had this issue.

Re: Software Upgrade

Posted: Thu Nov 01, 2018 9:42 pm
by Volante
seaborgium wrote:
Tue Oct 30, 2018 12:55 am
rjaguar3 wrote:
Tue Oct 30, 2018 12:08 am
alietr wrote:
Mon Oct 29, 2018 7:56 am
rjaguar3 wrote:
Mon Oct 29, 2018 1:20 am
For multiple-answer polls, the total votes (and the percentages using them) are the total number of options selected, not the number of distinct voters.
Still? Robert fixed it and it looks fine to me now.
I noticed the issue after voting (when the results were displayed). On reloading the page, the correct percentages were shown. Perhaps it only occurs immediately after voting?
I remember this being the case the last time the polls had this issue.
And the numbers are working again. The bars...never will. I dunno, I'm pretty sure another page is involved with that part.

Re: Software Upgrade

Posted: Thu Nov 01, 2018 10:07 pm
by triviawayne
The site won’t work on my laptop, but does on my phone and work computer, are there still issues with the upgrade?

Re: Software Upgrade

Posted: Fri Nov 02, 2018 12:43 pm
by Robert K S
Which browsers did you try it with on your laptop?

Re: Software Upgrade

Posted: Fri Nov 02, 2018 1:06 pm
by triviawayne
Robert K S wrote:
Fri Nov 02, 2018 12:43 pm
Which browsers did you try it with on your laptop?
Chrome, but I’ll try another and report back

Re: Software Upgrade

Posted: Sat Nov 03, 2018 1:45 pm
by triviawayne
Robert K S wrote:
Fri Nov 02, 2018 12:43 pm
Which browsers did you try it with on your laptop?
works with edge, but not chrome on my laptop (would rather use chrome).


anything I might be able to do to get it working for me on chrome, or is this something that needs to be done by the board?

Re: Software Upgrade

Posted: Sat Nov 03, 2018 2:01 pm
by Saturnalia
triviawayne wrote:
Sat Nov 03, 2018 1:45 pm


works with edge, but not chrome on my laptop (would rather use chrome).


anything I might be able to do to get it working for me on chrome, or is this something that needs to be done by the board?
I was having trouble with Chrome on a laptop initially as well; I cleared cookies / browsing data and it's been fine since.

Re: Software Upgrade

Posted: Sun Nov 04, 2018 3:25 pm
by triviawayne
Saturnalia wrote:
Sat Nov 03, 2018 2:01 pm
triviawayne wrote:
Sat Nov 03, 2018 1:45 pm


works with edge, but not chrome on my laptop (would rather use chrome).


anything I might be able to do to get it working for me on chrome, or is this something that needs to be done by the board?
I was having trouble with Chrome on a laptop initially as well; I cleared cookies / browsing data and it's been fine since.
it works, thank you

Re: Software Upgrade

Posted: Sat Nov 10, 2018 4:35 pm
by dinghammer
In Chrome (Windows), the icons for unread threads I haven't posted in and read threads I have posted in display normally at 30x30 pixels, but the icons for unread threads I've posted in and read threads I haven't posted in get stretched to 32x32 pixels and look blurry. Like so:

Image

Re: Software Upgrade

Posted: Sat Nov 10, 2018 5:24 pm
by NoWhammies10


Looks like it's just on your end. Also running Chrome on Win10 and the new icons have all seemed to update fine. Maybe clear your cache?

Re: Software Upgrade

Posted: Sat Nov 10, 2018 6:51 pm
by dinghammer
NoWhammies10 wrote:
Sat Nov 10, 2018 5:24 pm
Looks like it's just on your end. Also running Chrome on Win10 and the new icons have all seemed to update fine. Maybe clear your cache?
Weird -- I also noticed a problem on Chrome for Android after posting that, but with different icons being blurry. Clearing the cache fixed it on that. I also cleared my cache on Windows, but the icons weren't fixed the first time I re-opened the site, but they were after I refreshed with Ctrl-F5.

So thanks; it's fixed (for) now.